volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
15.08.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Dječji edukativni centar Mala Sova: druženje s djecom, pomoć s pisanjem domaćih zadaća i kreativno ispunjavanje vremena;
Promocija knjige za društvo suvremenih umjetnika Kontejner, rad na štandu i pomoć s organizacijom događaja;
Održavanje radionica za udrugu za pomoć žena i obitelji Ženska soba u srednjim školama;
Pomoć u organizaciji raznih festivala: St. Patricks day, Queer festival, Festival Židovskog filma, Cest is d' best;
Čuvanje djece na susretima mnogobrojnih obitelji;
Vođenje debatnog kluba za srednjoškolce;
Međunarodna edukacija o stereotipima i rasizmu u Berlinu nakon koje će u rujnu uslijediti radionice;
pisanje izvještaja s raznih događanja za novinski portal Libela
30.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Voditelj/ica međunarodnog radnog kampa.15.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt 2. Dani indijske kulture - Tagore i indijski kulturni univerzalizam.13.01.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Susret mnogobrojnih obitelji. Odradila sam 2h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.07.05.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Voditelj/ica međunarodnog radnog kampa. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.01.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu I'm still alive - Dan za Japan. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.15.07.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Europsko sveučilišno rukometno prvenstvo.03.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Subversive Film Festival.01.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Queer Zagreb festival. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt I'm still alive - Dan za Japan.01.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Touch Me Festival 2011. - Energy Ab/Use.25.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Cest is d'best - međunarodni ulični festival.23.01.2011.
Završila sam volontiranje na projektu 10. rođendan udruge Kontejner i promocija knjige KONTEJNER | Curatorial Perspectives on the Body, Science and Technology. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.01.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Subversive Film Festival. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Queer Zagreb festival.