volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Stariji i nemoćni Beskućnici
05.11.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Crveni križ (prikupljanje sredstava za različite namjene)
Udruga invalida rada Zagreb ( obilježavanje dana Udruge, pomoć pri organizaciji)
10.09.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Pomoć kod akcija i manifestacija u Domu. Odradila sam 2h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.11.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Individualno druženje sa starijom osobom.26.02.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Godine nisu važne. Odradila sam 5h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.02.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Povedimo starije u muzej. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Zajedno uspješniji.05.11.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Povedimo starije u muzej.10.09.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Individualno druženje sa starijom osobom. Odradila sam 2h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.11.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Godine nisu važne.