volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
17.05.2012.
Još nisam volontirala putem vcz.hr
26.01.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: od rujna 2009. koordinatorica volontera u OŠ Ivana Rabljanina, Rab na projektu pomoći u učenju djeci s teškoćama slabijeg imovinskog statusa
od 2008. – predsjednica Udruge za djecu i mlade «Kocka», Rab
veljača, 2008. – jedna od osnivačica Udruge za djecu i mlade «Kocka», Rab
od 2005. – i dalje, član udruge «Hrabri telefon» - volontiranje na telefonu za zlostavljanu i zanemarenu djecu
prosinac, 2005. – u sklopu Hrvatske udruge za oboljele od HIV-a volontirala na svjetskim danima borbe protiv AIDS-a
studeni, 2005. – lipanj, 2007. - volontiranje u Crvenom križu na Needle exchange programu s intravenoznim korisnicima droga
siječanj – lipanj, 2005. - volontiranje u udruzi «Ambidekster klub» na projektu «Sunac» kao vršnjak pomagač u školskom savjetovalištu za učenike
prosinac, 2004. – veljača, 2005. – voditeljica grupe za razvijanje životnih vještina mladih s poremećajima u ponašanju pod nazivom «Kameleon» u Prehrambeno – tehnološkoj školi u Dubravi u sklopu projekta «3D-pedagogija ulice», u okviru Hrvatske udruge socijalnih pedagoga
siječanj – prosinac, 2004. - volontiranje u Hrvatskoj udruzi socijalnih pedagoga na projektu «3D-pedagogija ulice»
od 2003. –i dalje, član udruge «Pruži mi ruku» - volontiranje u Bolnici za kronične bolesti u Gornjoj Bistri