volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
30.12.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontiram već 4 godine u skloništu za napuštene pse u Koprivnici, također u udruzi Argus preko koje udomljavamo pse i mačke.
Volontirala sam u obiteljskom centru u Koprivnici preko ljeta na radionicama s djecom, a sad kako je škola volontiram tako da dajem instrukcije djeci iz osnovne škole. Također sam članica udruge M:A:K.
Volontiranje je dio mojeg života još od malih nogu i sad bih htjela malo proširiti svoje horizonte. Preko ljeta i zime sam često u Zagrebu, tak da mi nije frka volontirati u Zagrebu.
26.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu INmusic festival - posluživanje hrane. Odradila sam 13h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.29.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt DONKIHOTOVSKI ŠTAND U GARDEN MALL-u 2.08.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Radna akcija + volonterski trening (rad s konjima). Odradila sam 1h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.19.12.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Radna akcija + volonterski trening (rad s konjima).30.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt INmusic festival - posluživanje hrane.03.12.2011.
Završila sam volontiranje na projektu DONKIHOTOVSKI ŠTAND U GARDEN MALL-u 2. Odradila sam 5h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.06.03.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš! - pomoć pri kartiranju.