volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Zaštita životinja Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
04.12.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Knjižnice grada Zagreba,pomoćnica pri provedbi "internet za treću životnu dob"
18.09.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Internet za treću životnu dob u Gradskoj knjižnici. Odradila sam 3h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.14.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Socijalna košarica - podjela pomoći u naravi".04.12.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Druženje sa starijima.04.12.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Internet za treću životnu dob u Gradskoj knjižnici.04.12.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pratnja korisnika.14.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Mreža protiv napuštanja životinja.16.08.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Pratnja korisnika. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.08.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Druženje sa starijima. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.