volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
24.01.2011.
Postao sam član na vcz.hr
28.11.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volonteri/ke za prevođenje sa hrvatskog na engleski jezik.14.04.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM.04.01.2012.
Završio sam volontiranje na projektu Prevođenje i lektoriranje tekstova. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.04.01.2012.
Završio sam volontiranje na projektu Digitalizacija nastarijih hrvatskih novina i časopisa. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.04.10.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volontiranje u korisničkoj službi NSK.04.01.2012.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiranje u korisničkoj službi NSK. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.04.10.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Digitalizacija nastarijih hrvatskih novina i časopisa.04.01.2012.
Završio sam volontiranje na projektu Volonteri/ke za prevođenje sa hrvatskog na engleski jezik. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.24.01.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Prevođenje i lektoriranje tekstova.29.06.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.