volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
06.08.2010.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Udruga Mladih Orlando, lokacija stara bolnica u Dubrovniku, vrijeme 7-8 godina, aktivnosti oko unapređivanja i održavanja infrastrukture, organizacije događaja i festivala, vođenja sekcija i volontera, prosvjeda, te suradnje s drugim udrugama... s ciljem da se mladima u Dubrovniku omogući temelj za razvijanje vlastite kreativnosti, kakav sam osobno imao zahvaljujući starijim generacijama.
08.04.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Kizuna za Japan.07.08.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Velebitsko utočište za mlade medvjede.07.08.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Ljeto za jedrenje 2010.06.09.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiranje u Velebitskom botaničkom vrtu na Zavižanu 2011.. Odradio sam 60h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.24.06.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volontiranje u Velebitskom botaničkom vrtu na Zavižanu 2011..06.08.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volontiranje u Velebitskom botaničkom vrtu TERMIN 4.31.08.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiranje u Velebitskom botaničkom vrtu TERMIN 4. Odradio sam 30h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.