volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport
26.09.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Udruga za zaštitu životinja 'Spirit' u Sesvetama
Udruga Mrkvica u Zaprešiću.Volontiranje na štandu.
Prikupljanje potpisa za REKOM
20.12.2011.
Završila sam volontiranje na projektu POSTANI DONKIHOTOVSKI VOLONTER!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.18.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt POSTANI DONKIHOTOVSKI VOLONTER!.31.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt INA Sportske Igre Mladih.22.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM.26.09.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter za pomoć Udruzi Utočišta kunića i divljih zečeva "Mrkvica".29.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM. Odradila sam 6h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volonter za pomoć Udruzi Utočišta kunića i divljih zečeva "Mrkvica". Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.