volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
14.11.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volonterski sam ljeti radila kao prevoditelj u udruzi Nacrtaj mi osmjeh gdje smo apodručjia od posebne državne skrbi radili animacije za djecu od 4-15 godina.
28.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter za pripremu projekata za natječaje.11.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Obilježavanje blagdana Sv. Nikole. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.15.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Tražimo volonterke.11.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Školske knjižnice NSK. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.14.03.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Klub Booksa: 'Književni budoar' - distribucija promotivnih materijala.28.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Promotor po vrtićima i školama.11.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Vip Snow Queen Trophy. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volonterska akcija - Pitajmo starije gdje žele volontirati. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.