volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Stariji i nemoćni Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
28.04.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Zagreb, 6. lipanj 2010. nadalje, EUROKAZ festival, prevođenje (japanski-hrvatski) i pomoć gostujućoj japanskoj kazališnoj skupini Youkiza, te ostali poslovi potrčka.
Zagreb, 23.-25. travanj 2010., studentska udruga STEP, "Korak u tuđim cipelama" - volontiranje s beskućnicima (pomagala u javnoj kuhinji i kao prodavač časopisa beskućnika "Ulične svjetiljke").
Zagreb, od siječnja 2010. nadalje, "Zagreb Model United Nations Simulation" (ZAGIMUN), logistika
Zagreb, listopad 2009, Udruga KONTEJNER, "Device art 3.009 Izložba", asistent umjetnicima, i prevoditelj s japanskog jezika
15.10.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Festival Perforacijie 2010.12.11.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Nu:write Theatre Festival 2010.07.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt I'm still alive - Dan za Japan.20.10.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiraj na međunarodnoj konferenciji.