volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
17.02.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: U Lourdesu, svetištu u Francuskoj. Radila sam tijekom dva tjedna. Zadatak je bio informirati turiste o svetištu. Organizator volontiranja bio je centar koji djeluje pri svetištu. Iskustvo je bilo iznimno zanimljivo, upoznala sam mnogo ljudi iz raznih europskih zemalja.
Volontirala sam na Festivalu kratke priče - družila se s piscima, informirala ih o zbivanjima, obilazila Zagreb s njima itd.
Volontirala sam na Međunarodnom danu mira kao simultana prevoditeljica.
02.02.2012.
Završila sam volontiranje na projektu ON-LINE VOLONTER NA MEDIKUS.HR PORTALU. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.07.03.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Ekstravagantna tijela 2010. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.02.02.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Suradnja na Vox Feminae portalu. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt ON-LINE VOLONTER NA MEDIKUS.HR PORTALU.07.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Suradnja na Vox Feminae portalu.13.12.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Hrvatski Crveni križ - Program smanjenja šteta od zlouporabe droga.14.04.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Ekstravagantna tijela 2010.