volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
22.05.2012.
Još nisam volontirala putem vcz.hr
23.01.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: * Amnesty International 2006., Zagreb - aktivno članstvo, sudjelovanje u djelatnostima organizacije;
* GONG - izbori 2008. - promatranje izbora;
* Terry Fox Utrka 2009. - rad s ljudima;
* Radionica za direktora fotografije 2009. - pomoć pri provođenju radionice;
* Device Art 2009. - rad na izložbi, rad s ljudima, ispomoć organizatoru;
* Hrvatska udruga za cističnu fibrozu - Pomaganje na edukativnom i informativnom štandu Udruge povodom Europskog tjedna cistične fibroze;
* Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga - Pomoć na završnoj konferenciji projekta "Ojačajmo najslabije karike u svijetu rada PHARE 06";
* Festival novog cirkusa 2009 - promocija, info pult, pomoć organizatorima, handling gostiju, vožnje;
* RTL Akcija "Budi mi prijatelj" 2009 - rad na štandu, prodaja, rad s djecom;
* Dani hrvatskog filma 2010 - Voditeljica kina ,pomoć organizatorima;
* SUBVERSIVE FILM FESTIVAL '10 [kino, prodaja, press];
* JEWISH FILM FESTIVAL '10 [ma sve :D - najviše sektor kino i pomoć u uredu]
+ Talent Workshop u sklopu JFF-a [ runner i koordinacija grupe ];
* ANIMAFEST '10 [ promo-akcije, kino (Europa)];
* PULA FILM FESTIVAL [ predsjednica Žirija mladih filmofila ];
* ZEGEVEGE festival [shop];
* FESTIVAL SVJETSKOG KAZALIŠTA ’10 [ hospitality grupe Les Ballets] ;
* 25 FPS - Festival eksperimentalnog filma ’10 [ shop, asistencija voditelju kina ] ;
* Nisimasa ISTANBUL EXPRESS [production unit assistant for the Turin train];
* PLATFORMA MLADIH KOREOGRAFA ’10 [ pomoć organizatorima, MSU];
* Tacso Hrvatska - Međunarodna konferencija „Sustavi osiguranja kvalitete za organizacije civilnog društva“ - [pomoć na konferenciji] ;
* Zagreb Film Festival 2010. - [sektor kino Tuškanac].
16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu 4. Festival židovskog filma u Zagrebu. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu PLATFORMA MLADIH KOREOGRAFA. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.26.11.2009.
Završila sam volontiranje na projektu Europski tjedan cistične fibroze. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Festival svjetskog kazališta 2010. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Vox Feminae 4 - Ladyfest Zagreb. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Namaste Indija! - Dani indijske kulture u Zagrebu. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.27.09.2010.
Završila sam volontiranje na projektu ZeGeVege festival održivog življenja. Odradila sam 5h, tom iskustvu dala ocjenu 2 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Promoviraj i ti međunarodne volonterske kampove. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiraj na međunarodnoj konferenciji. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Internet za treću životnu dob u Gradskoj knjižnici. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.29.10.2009.
Završila sam volontiranje na projektu Radionica za filmske snimatelje. Odradila sam 22h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiraj na donkihotovskom božićnom štandu!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu "Budi mi prijatelj". Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Kros utrka VOLIM TRČANJE 2010.. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu "Budi mi prijatelj" - emisija uživo. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu St Patrik Day FREE OPEN AIR FESTIVAL. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiraj za VCZ!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Jazz&Art Time!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.01.10.2009.
Završila sam volontiranje na projektu Veseli Zrinjevac na dan starijih osoba. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.18.12.2009.
Završila sam volontiranje na projektu DONKIHOTOVSKI BLAGDANSKI ŠTAND. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.