volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
26.08.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Zagreb; 2007; Prvi krug predsjedničkih izbora; stranačka promatračica; promatranje provode li se izbori regularno
Zagreb; 2009; Međunarodna studentska konferencija; Prva međunarodna studentska konferencija „Time to Rethink Economics“; članica organizacijskog tima; Pronalaženje sponzora, komuniciranje s predstavnicima medija i sudionicima, obavještavanje zainteresiranih studenata i prezentiranje programa i obveza sudionika, briga o gostima predavačima, osmišljavanje prijevoza i izleta
općenito volonterski rad u studentskoj udruzi oikos Zagreb (svi projekti na kojima radim dostupni na www.oikos-zagreb.hr)
25.09.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Družimo se i učimo zajedno.01.07.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Družimo se i učimo zajedno. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.