volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita životinja Obrazovanje Sport
08.09.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Dječji vrtić Pleasanton, CA,USA - teacher's asistant
16.04.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Zelendan Rodin dječji eko sajam.19.02.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme.24.11.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme.24.11.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.05.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme. Odradila sam 4h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.24.11.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Zelendan Rodin dječji eko sajam. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.06.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Edukativna kampanja o prevenciji i ranom otkrivanju raka "Mrak kampanja".