volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
22.05.2012.
Još nisam volontirala putem vcz.hr
24.02.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Lokacija volonterskog iskustva je Zadar. Najviše iskustva sam stekla u posljednje 3 godine u udruzi ZVUK kroz organizacije glazbenih festivala, slušaonica i koncerata, akcije čiščenja, povremeno akcija Food not bombs. Sudjelovala sam u organizaciji programa ''Mirovna karavana - mir u izgradnji 2007'' u Zadru. Za udrugu GONG u Zadru sam volontirala na parlamentarnim izborima 2007. godine. Unutar udruge studenata/ica sociologije Antifjaka, sudjelovala sam u projektu "Gledaonice" (prikazivanje filmova). Volontirala sam na trodnevnoj konferenciji u Zadru "Sociologija i interdisciplinarnost: Perspektive Centralne i Južne Europe". Uređivanje budućeg knjižnog kluba u Zadru "Knjigozemska". U nabrojanom, aktivnosti uključuju fizički rad, čišćenje prostora, pituranje, fotografiranje, osmišljavanje projekata, pružanje smještaja, kuhanje, logistika...