volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
11.03.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: 1) Subversive film festival, Zagreb
svibanj 2011.
festival obuhvaća filmski program i predavanja svjetski poznatih intelektualaca.
uloga: rad za info pultom, usmjeravanje ljudi, prodaja festivalskih materijala (katalozi, časopisi, knjige), propuštanje ljudi u dvorane, lakši fizički poslovi
2) Dokumenta - centar za suočavanje s prošlošću:
početak listopada 2011, tjedan dana
uloga: pregledavanje, proučavanje i transkribiranje dnevnika javne televizije vezanih za presudu generalima Gotovini, Markaču i Čermaku, te ispunjavanje detaljnih protokola (upitnika) s ciljem utvrđivanja (ne)pristranosti i (ne)sugestivnosti pri pristupu javne televizije u izvještavanju o tim sadržajima.
11.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Festival povodom dana Sv Patricka.18.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt 5. FESTIVAL ŽIDOVSKOG FILMA ZAGREB.24.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt 7. Festival novog cirkusa.11.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt ON-LINE VOLONTER NA MEDIKUS.HR PORTALU.12.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt SAILING.HR - Festival jedrenja i zabave - epsko putovanje za mlade.03.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Subversive Film Festival.