volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
23.09.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo:
06.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Croatian international 2012- Međunarodno prvenstvo u badmintonu - linijski suci.12.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Proslava Dana Sv Patrika u Zagrebu.05.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt ZeGeVege festival održivog življenja.19.03.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Croatian international 2012- Međunarodno prvenstvo u badmintonu - linijski suci. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.12.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Vip Snow Queen Trophy.11.12.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Vip Snow Queen Trophy. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.08.05.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Animafest.19.03.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Proslava Dana Sv Patrika u Zagrebu. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2011.
Završila sam volontiranje na projektu ZeGeVege festival održivog življenja. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.