volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
16.10.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Split, 2006.-2007., Obiteljski centar Splitsko-dalmatinske županije, program "Prijatelj", volonter
Zagreb, 2010., Udruga osoba s invaliditetom - Festival jednakih mogućnosti, volonter u logistici
Zagreb, 2010., Pomoć u provedbi priredbe za djecu iz obitelji slabijeg materijalnog stanja povodom sv. Nikole, animator
Zagreb, 2011., Forum za kvalitetno udomljavanje djece, organizator slobodnog vremena
Zagreb, 2011, Volonterski centar Zagreb, asistentica koordinatorice volontera u Upravi za obitelj i Tajništvu ministarstva, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti
14.03.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Osmišljavanje i provođenje slobodnog vremena za mlade na Susretu mladih iz udomiteljskih obitelji. Odradila sam 10h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.10.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Podrška koordinatoru/ici volontera.16.02.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Godine nisu važne. Odradila sam 1h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Podrška koordinatoru/ici volontera. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.08.10.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Godine nisu važne.03.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Osmišljavanje i provođenje slobodnog vremena za mlade na Susretu mladih iz udomiteljskih obitelji.02.12.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Priredba za djecu iz obitelji slabijeg materijalnog stanja povodom obilježavanja blagdana sv. Nikole. Odradila sam 6h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.24.11.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Priredba za djecu iz obitelji slabijeg materijalnog stanja povodom obilježavanja blagdana sv. Nikole.