volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
09.01.2009.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Belgija - 2000 - Oxfam Solidaritet - fizički posao u kampu
Nizozemska - 2002 - Sci Netherland (cini mi se) - fizički posao u kampu
03.02.2010.
Završio sam volontiranje na projektu 8.kolo prvenstva Hrvatske u boći osoba s invaliditetom. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.10.2009.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Dobar start ili u potrazi za sanchom pansom.19.02.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme.11.10.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Dobar start ili u potrazi za sanchom pansom. Odradio sam 5h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.02.05.2012.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt 15. Atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom.05.10.2009.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt 8.kolo prvenstva Hrvatske u boći osoba s invaliditetom.11.05.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.