volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
23.05.2012.
Još nisam volontirao putem vcz.hr
23.03.2010.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Ž I V O T O P I S
Poštovani,
Redovni sam student Politologije na fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu gdje sam trenutno 3. godina. Imam iskustva u volonterskom radu, naime već sam 3 godine predsjednik nevladine neprofitne udruge Centar za kreativni rad – poznatijom pod nazivom „Sineki“. Centar se bavi kreiranjem slobodnog vremena mladih, pretežito na području Zagrebačke županije, te pitanjima ovisnosti i prevencije mladih od svih vrsta ovisnosti (prvenstveno droga alkohol i cigarete) dok preko ljeta već 13 godina na otoku Prviću provodi međunarodni kamp prijateljstva i međunarodne razmjene mladih „Otok radosti“ ili „Happy Island“. Na Prviću sam kao animator glazbenih aktivnosti imao prilike raditi sa brojnim mladima i organizacijama mladih iz EU, i iz područja Jugoistočne Europe. Neke od projekata na otoku Prviću, u suorganizaciji Centra i partnerskih udruga iz Europe je financirala i Europska komisija npr. projekt „We can do it“ u organizaciji GEB - a (Gesellschaft fur Europabildung – Berlin) – Prvić 2005.
http://www.europabildung.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=23&Itemid=141
Voditelja sam i inicijator programa „Hip Hop a ne dop“ – programa s ciljem buđenja svijesti mladih o posljedicama narkotika i prevencije istih. Ovaj projekt je dobio potporu Ministarstva Obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, grada Zagreba; Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i šport te Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Autor i organizator sam košarkaškog turnira i projekta ˝Noćni Hakl˝ nastalog s ciljem da okupi što više mladih ljudi na športska igrališta i promiče zdrav način aktivnog života. Također sam član Izvršnog odbora foruma mladih jedne političke stranke. U slobodno vrijeme bavim se urbanom umjetnošću – pišem i snimam pjesme u glazbenom studio koji je u mome vlasništvu. Također pomažem i mladima koji se žele baviti glazbom svojom podukom i produkcijskim radom u studiu.
Treću godinu za redom sam suorganizator programa ˝Dani Dubrave˝ koji organizira Narodno sveučilište Dubrava te autor i glavni organizator projekta ˝Borimo se kroz glazbu, a ne na ulici˝ koji promične nenasilje među mlađom populacijom na način da im daje ˝ispušni ventil˝ kroz različita natjecanja. Također sam autor i voditelj dva nova kulturna programa za Kulturni centar Dubrava – ˝Arena subkultura˝ i ˝Rap poetične večeri˝ koji imaju odličan odaziv među mladima te šire pozitivan način razmišljanja i koegzisttencije među različitim subkluturama. Na projektu ˝Arena subkultura˝ surađujem sa priznatim sociolozima i stručnjacima iz srodnih znanosti dok u u programu Rap poetičnih večeri imam priliku predstaviti novi naraštaj urbanih pjesnika i umjetnika. Surađivao sam i sa Centrom za kulturu i obrazovanje Susedgrad kao vanjski organizator u organiziranju ˝Susedgradske jeseni 2008˝. U 2009. godini sam sudjelovao na razmjeni stručnjaka između Poljske i Hrvatske tj. doma kulture Služewski u Waršavi te Narodnog sveučilišta Dubrava u Zagrebu gdje sam usavršio organizacijske vještine radeći na međunarodnom projektu ˝Chopin summer˝.Imao sam priliku i biti dio organizacijskog tima za otvorenje ˝Garden malla˝ najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj. Trenutno volontiram u informacijskom centru Europske unije u Zagrebu kako bi skupio više iskustva te poboljšao moje razumjevanje međunarodnih projekata. Kako je moja najveća ljubav glazba okušao sam se i u moderiranju glazbene radio emisije na radio Studentu koju sam i osobno vodio 2 godine.
Aktivan sam sportaš koji se bavio različitim sportovima od košarke, odbojke, nogometa do tajlandskog boksa koji i trenutno treniram. Sa svoje 22 godine iza sebe imam puno iskustva kao organizator i voditelj a posjetio sam i mnoštvo gradova i kulturno-glazbenih programa kao urbani umjetnik te održao glazbene nastupe.