volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
10.09.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: -Zagreb, Filozofski fakultet , Odsjek za psihologiju, travanj, 2011., PsihoFest - festival popularne psihologije, aktivnosti: priprema prostora i matrijala za predavanje, pomoć u kreiranju rasporeda, oglašavanje i promocija festivala
-Zagreb, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, svibanj 2011., Dani Ramira i Zorana Bujasa, aktivnosti: organizacija štandova i štandiranje, komunikacija i briga o posjetiteljima, dijeljenje matrijala.
- Zagreb, Fakultet elektrotehnike i računarstav, ožujak 2010., Udruga studenata tehničkih fakulteta - BEST Zagreb - BEST Engineering competition, prikupljanje sredstava od firmi i grada za provedbu projekta (fundraising)
-Karlovac/Zagreb, 2007., ekumenska zajednica Taizé, organizacija međunarodnog susreta mladih i dočeka nove godine: prikupljanje donacijskih sredstava, sređivanje prijevoza i smještaja za sudionike, briga o sudionicima tokom dana i kreiranje dnevnih aktivnosti i matrijala za radionice, pripreme za doček nove godine
29.09.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Nagradite osmjehom naše male jahače, a mi Vas ŠKOLOM JAHANJA!!!.10.09.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt završna konferencija projekta IPA 2008" Mreža za zdravlje i sigurnost na radu".28.10.2011.
Završila sam volontiranje na projektu završna konferencija projekta IPA 2008" Mreža za zdravlje i sigurnost na radu". Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.09.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt CIVITAS ELAN.11.09.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Europski tjedan mobilnosti.28.09.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Europski tjedan mobilnosti. Odradila sam 10h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.