volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
09.08.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: ORGANIZATOR:UDRUGA INDIGO DJECA.LOKACIJA:SLAVONSKI BROD,BRDSKO ŠETALIŠTE KORZO.VRIJEME:PROLJEĆE 2011.AKTIVNOSTI:PRIKUPLJANJE ODJEĆE,OBUĆE,IGRAĆAKA I SVIH POTREPŠTINA ZA DJECU I OBITELJI IZ KARITASA I CRVENOG KRIŽA.ULOGA U PROJEKTU:JEDNA OD OSOBA KOJA SU DANIMA PRIKUPLJALE STVARI ZA VEĆ SPOMENUTE OSOBE. DRUGA VOLONTERSKA AKCIJA:ORGANIZATOR:UDRUGA DON KIHOT,01.10.2011.-UREĐIVANJE OKOLIŠA ZA TERAPIJSKO JAHANJE U ŠTAKOREVCU, ULOGA JE SUDJELOVANJE U PROJEKTU.
SLJEDEĆA:SUDJELOVANJE NA ZEGE VEGE FESTIVALU ODRŽIVOG ŽIVLJENJA U ZAGREBU.
18.10.2011.
Završila sam volontiranje na projektu POSTANI DONKIHOTOVSKI VOLONTER!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.13.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volonterska akcija - Pitajmo starije gdje žele volontirati. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.26.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonterska akcija - Pitajmo starije gdje žele volontirati.09.08.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt POSTANI DONKIHOTOVSKI VOLONTER!.18.10.2011.
Završila sam volontiranje na projektu ZeGeVege festival održivog življenja. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.07.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt ZeGeVege festival održivog življenja.09.08.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter u projektu Vege vodič.07.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter u projektu V-label.07.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonteri za podjelu informativnih letaka po ljekarnama i domovima zdravlja.07.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Hrvatski Crveni križ - Program smanjenja šteta od zlouporabe droga.