volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
30.06.2010.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontirao sam u Centru za osobe s invaliditetom i cerebralnom paralizom, projekt je to koji je trajao pola godine, no na vlastitu sam inicijativu nastavio rad. Oblik rada bio je individualan(kontak i upoznavanje s osobom,te ponovo uvođenje u društvenu sredinu-nakon dužeg perioda izbivanja). Organizator je bila prije navedena udruga, volonterski rad se odvijao na području grada Zagreba.
Sudjelovao u organizaciji i provedbi volonterskih akcija Udruge za mlade Đakovo koje su obuhvaćale rad sa starijim osobama, osobama s invaliditetom i mentalnom retardacijom, te pomoć osobama slabijeg imovinskog statusa.
12.11.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Povedimo osobe s posebnim potrebama u muzej.12.11.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Povedimo djecu i mlade u muzej.19.11.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Hrvatski Crveni križ - Program smanjenja šteta od zlouporabe droga.12.11.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Povedimo starije u muzej.