volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
26.07.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: 2008. u sklopu Falulteta na Kulturijadi (prodaja karata, pomoć oko plakata itd.)
2008. izrada čestitki za Božićni sajam Hrvatskih studija
2010. zamatanje poklona za udrugu Debra
2011. obučavanje na Festivalu jednakih mogućnosti (iz osobnih razloga nisam mogla sudjelovati na samom festivalu)
16.09.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Hrvatska volontira - U šetnji sa starijim sugrađanima - Dom za starije Maksimir.23.04.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Rehabilitacijski kamp za liječenu djecu i mlade oboljele od malignih bolesti 2012..13.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volonterska akcija - Pitajmo starije gdje žele volontirati. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.23.09.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Hrvatska volontira - U šetnji sa starijim sugrađanima - Dom za starije Maksimir. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.27.07.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiranje u korisničkoj službi NSK.25.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonterska akcija - Pitajmo starije gdje žele volontirati.