volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
12.03.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: pomaganje u aktivnostima, briga o korisniku, udruga za rijetke bolesti, festival jednakih mogučnosti
25.04.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt 15. Atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom.06.11.2011.
Završila sam volontiranje na projektu "Volontiranjem protiv seksualnog nasilja". Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.26.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Volontiranjem protiv seksualnog nasilja".16.05.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Druženje sa starijima.06.11.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Druženje sa starijima. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.25.04.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA.12.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Sudjelovanje u radu kreativnih radionica za beskućnike - Crveni križ Zagreb.