volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
23.05.2012.
Još nisam volontirao putem vcz.hr
27.12.2008.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontiranje u Klagenfurtu, EURO2008 kao koordinator volontera, Volontirao u Domu Vinko Bek, rad sa slijepim osobama, Volontirao u Banlgadeshu kao ispomoc ugrozenima ciklonom SIDR, Rad na konferenciji Zdravi Gradovi kao pomocni koordinator volontera, volontirao na Motovun Film festivalu kao voditelj volonterskog doma, volontirao na 1. medjunarodnoj konferenciji "Mobbing danas a ne sutra", Volontirao na festivalu "Ekstravagantna tijela", Trenutacno volontiram u uredu za podrsku svjedocima i zrtvama na opcinskom i zupanijskom sudu u Zagrebu, Volontirao na projektu "Trešnjevački klinci", Volontirao u Indiji. I stalno nesto volontiram... :)
23.03.2009.
Završio sam volontiranje na projektu Proslavimo Sv.Patrick zajedno. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.20.01.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Pomoć slijepoj studentici. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.19.05.2009.
Završio sam volontiranje na projektu . Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.20.01.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Pomoć slijepoj studentici. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.28.01.2009.
Završio sam volontiranje na projektu . Odradio sam 4h, tom iskustvu dao ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.20.01.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiraj za VCZ!. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.11.2009.
Završio sam volontiranje na projektu Voditelj/ica međunarodnog radnog kampa. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.20.01.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Fotograf/kinja volo-događanja. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.05.2010.
Završio sam volontiranje na projektu . Odradio sam 6h, tom iskustvu dao ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.23.04.2009.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiraj na SFeraKON-u 2009!. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.