volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju)
30.12.2009.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: rad s mladima kroz katoličku mladež
Volontirao u:
Domu za odgoj djece i mladeži zagreb
Centru za rehabilitaciju djece i mladih Mali dom Zagreb
Hrvatski crveni križ Harm reduction
Dom zdravlja Čitluk Hitna pomoć
Trenutno volontiram u Terra udruga Rijeka (rad s ovisnicima)
Volo
11.06.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Edukativna kampanja o prevenciji i ranom otkrivanju raka "Mrak kampanja".20.07.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiranje preko Crvenog križa Zagreb tijekom Molitvenog bdijenja Svetog Oca s mladima. Odradio sam 11h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.06.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt OSTANI UZ MENE.09.05.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volontiranje preko Crvenog križa Zagreb tijekom Molitvenog bdijenja Svetog Oca s mladima.20.11.2010.
Završio sam volontiranje na projektu OSTANI UZ MENE. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.01.06.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Zlatno Romsko srce traži volontere za predškolsku djecu.20.11.2010.
Završio sam volontiranje na projektu . Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.06.04.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Prevencija seksualnog nasilja među mladima za studente i studentice. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.01.03.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Međunarodni dan rijetkih bolesti. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.06.06.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Edukativna kampanja o prevenciji i ranom otkrivanju raka "Mrak kampanja". Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.06.11.2010.
Završio sam volontiranje na projektu Zlatno Romsko srce traži volontere za predškolsku djecu. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 1 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.