volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
20.07.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Pomoć u organizaciji prikupljanja volontera, praćenje akcije, izvješće o akciji i volonterima, za Božićni susret umirovljenika u župi Sv. Marka Križevčanina, organizator CZN; asistent koordinatora za volontere i projekte
19.10.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Podrška koordinatoru/ici volontera.03.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt portal Trešnjevačka promenada - novinarski posao.22.09.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć kod akcija i manifestacija u Domu.06.02.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Dobro se dobrim vraća".03.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Razmjenjujmo iskustva"- druženje sa osobama starije životne dobi.10.09.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Pomoć kod akcija i manifestacija u Domu. Odradila sam 4h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Družimo se sa starijima u Maksimiru.02.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu "Dobro se dobrim vraća". Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć pri radu Udruge gluhih i nagluhih osoba.01.01.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Zajednica za sve.