volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
04.02.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontiram u UNICEF-u, lektoriram sociološki časopis "Diskrepancija" (http://www.diskrepancija.org/casopis/index.php?urednistvo), i magazin INZG. Volontirala sam u sklopu VCZ-ove akcije "Što ti možeš učiniti za mir?"
01.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Cest is d'best - međunarodni ulični festival.29.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM. Odradila sam 16h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.30.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš! - pomoć pri kartiranju.30.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Lektoriranje teksta za časopis za udomitelje djece ''Sretno dijete''. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.13.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM.18.02.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Lektoriranje teksta za časopis za udomitelje djece ''Sretno dijete''.