volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
26.12.2008.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Međunarodna konferencija zdravih gradova:informiranje i upućivanje sudionika,logistički poslovi,rad s gostima i komunikacija s ljudima na hrvatskom i engleskom,ostale pozicije po potrebi...Volontiranje na Apox film festivalu u Velom Lošinju:Obavljanje svih poslova-djeljenje letaka i ljepljenje plakata,animiranje i informiranje turista,domaćih i stranaca,upućivanje ljudi,prodaja reklamnih majica,pića i hrane i poslovi čišćenja prostora...
10.11.2009.
Završila sam volontiranje na projektu . Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.04.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiraj na SFeraKON-u 2009!.10.11.2009.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiraj na SFeraKON-u 2009!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.