volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
26.04.2011.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Rad u odsjeku za pohranu i zaštitu Nacionalne i sveučilišne biblioteke.
18.03.2012.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Klub Booksa: 'Književni budoar' - distribucija promotivnih materijala.18.10.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Digitalizacija najstarijih doktorskih disertacija.17.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Hrvatski arhiv weba. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.18.03.2012.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Atferschool Pilot Project za Rome.18.10.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Hrvatski arhiv weba.17.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Digitalizacija nastarijih hrvatskih novina i časopisa. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Digitalizacija najstarijih doktorskih disertacija. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Digitalizacija najstarijih doktorskih disertacija. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.18.10.2011.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Digitalizacija nastarijih hrvatskih novina i časopisa.