volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
26.08.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Festival jednakih mogućnosti , svibanj 2004- tijekom srednjoškolskog obrazovanja imali smo priliku volontirati tijekom trodnevnog festivala koji se održavao na prostoru Cvjetnog trga. Organizator je bilo Društvo tjelesnih invalida, ali mi smo kao srednjoškolci bili pod nadzorom profesorice Bouše. Podijeljeni u timove, imali smo obavezu paziti na ljude s posebnim potrebama, brinuti da im ništa ne nedostaje, izmjenjivali smo se na prodajnim štandovima...
Humanitarna Udruga Hrabro Srce - 2oo5 - organizator gđa Višnja Vranešić, prodaja simboličnih artikala za pomoć djeci oboljeloj od leukemije, i za kupnju suvremenih aparata za Klaićevu bolnicu
09.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Izložba Damira Očka - Galerija Močvara.21.04.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Izložba Damira Očka - Galerija Močvara. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.21.04.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Obilježavanje blagdana Uskrsa 2011.. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.09.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Kizuna za Japan.14.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Obilježavanje blagdana Uskrsa 2011..21.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Queer Zagreb festival.03.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Cest is d'best - međunarodni ulični festival.