volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Osobe s posebnim potrebama Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
04.05.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: volontiranje na bazenima s osobama s posebnim potrebama, pomaganje pri ulasku u bazen i druzenje, plivanje
volontiranje na outlook festivalu
volontiranje na cvjetnom trgu povodom svjetkog dana borbe pritiv aids-a-dijeljenje promotivnih materijala i educiranje zainteresiranih o spolnim bolestima
14.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM.29.09.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Što Ti možeš učiniti za mir? - Oslikaj tramvaj. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.08.09.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Što Ti možeš učiniti za mir? - Oslikaj tramvaj.29.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM. Odradila sam 30h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.