volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
26.04.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: volontirnje u karitasu, prikupljanje financijskih i materijalnih sredstava za siromašne, teško bolesne osobe i za djecu sa poteškoćama u razvoju, pomoć starijim osobama, petogodišnje iskustvo u animaciji i radu sa djecom i mladima,pomoć pri učenju,rad na telefonu, volontiranje na radiju i televiziji.
08.06.2010.
Završila sam volontiranje na projektu "Budi mi prijatelj" - emisija uživo. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.31.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Hrvatska linija pomoći za rijetke bolesti.01.07.2010.
Završila sam volontiranje na projektu INA Sportske Igre Mladih. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć u kući.01.07.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Olimpijada zdravlja 2010.. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.31.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomozimo starijima.10.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć pri učenju - individualni rad s djetetom (PPU).20.07.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiranje preko Crvenog križa Zagreb tijekom Molitvenog bdijenja Svetog Oca s mladima. Odradila sam 10h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Osmijeh dijeteta u kliničkoj njezi!.14.03.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Savjetovalište Trešnjevka - Individualni rad.