volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Stariji i nemoćni Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
12.07.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Radila sam u međunarodnoj org. za razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti - Iaeste Croatia (Zagreb) kao volonter u administrativnoj radnoj grupi.
Rado sam organizirala putovanja za prijatelje i za vece skupine (do 30 osoba).
26.01.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Noć muzeja u Muzeju suvremene umjetnosti.05.02.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Noć muzeja u Muzeju suvremene umjetnosti. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.10.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Udruga CESI traži volontere/ke za prevođenje sa hrvatskog na engleski.05.02.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Fotograf/kinja volo-događanja. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 4 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.02.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Udruga CESI traži volontere/ke za prevođenje sa hrvatskog na engleski. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.12.07.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Fotograf/kinja volo-događanja.