volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
20.08.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontirala na najrazličitijim projektima u skrbi za djecu i kulturi od 2002 naovamo. Poseban interes za volontiranje s djecom s posebnim potrebama i starijim osobama.
03.10.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Radionica za starije osobe.03.10.2009.
Završila sam volontiranje na projektu Festival svjetskog kazališta 2009.. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.10.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoćnik odgajatelju u organizaciji slobodnog vremena.07.09.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Pomoćnik odgajatelju u organizaciji slobodnog vremena. Odradila sam 1h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.20.08.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Festival svjetskog kazališta 2009..25.04.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Rehabilitacijski kamp.03.10.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Psihološko, zdravstveno i pravno savjetovalište za pripadnike/ce seksualnih i rodnih manjina.03.10.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Neprofitni medijski portal-libela.org.18.11.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Osmijeh dijeteta u kliničkoj njezi!.