volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
29.09.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Kao članica CK Velika Gorica u vrijeme ratnih zbivanja volontirala u CK,radila na zbrinjavanju izbjeglica,te opskrbi hranom i odječom.
18.10.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Konferencija „REDaktura transjugoslavenskih feminizama: novo promišljanje ženskog nasljeđa". Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.06.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Bolnica Bezbolnica.19.05.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Proslava Dana Sv Patrika u Zagrebu. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.25.12.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Dokumentarni film "Sljedeći".13.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Promotor po vrtićima i školama.29.09.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Konferencija „REDaktura transjugoslavenskih feminizama: novo promišljanje ženskog nasljeđa".19.05.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt EuroZagreb Mladost open 2012.20.12.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Hrvatska linija pomoći za rijetke bolesti.12.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Proslava Dana Sv Patrika u Zagrebu.16.02.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pisanje članaka na teme iz područja psihologije.