volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita životinja Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
19.02.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: volontiranje u Uredu za udruge u trajanju od 6 mjeseci tijekom 2008. i 2009. godine (unos podataka, priprema materijala za konferencije, sređivanje arhive, sudjelovanje na sjednicama Savjeta za razvoj civilnog društva); u listopadu 2010. volontiranje u Informacijskom centru Europske unije (pisanje izvještaja o aktualnim događanjima u Info centru, rad na Katalogu oko 2000 publikacija Info centra, sudjelovanje na aktivnostima i Info štandovima Info centra), jednogodišnje volontiranje u Hrvatskom saboru kod zastupnika Ante Kotromanovića 2009/2010 (sudjelovanje na sjednicama Odbora za obranu i Odbora za ratne veterane), analiza sadržaja udžbenika osnovnih škola u organizaciji Centra za ljudska prava, Žensku sobu - Centar za seksualna prava (veljača 2011. edukacija o prevenciji seksulanog nasilja i održavanje radionica u Gimnaziji Varaždin), Centar za mirovne studije - polaznica ovogodišnjih Mirovnih studija, sudjelovanje u Inicijativu za implementaciju odgoja za demokratsko građanstvo u kurikulume osnovnih škola; 2007/08 članica Odbora mladih Atlantskog vijeća Hrvatske (provođenje projekta Upoznaj NATO), analiza sadžaja TV progama Centra za istraživanje medija i komunikacije FPZG-a, provođenje predizborne ankete 2007., volontiranje u GONG-u (promatrač parlamentarnih i lokalnih izbora), edukacija o pretpristupnim programima EU i upravljanju projektnim ciklusom MVPEI, listopad/studeni 2009; edukacija i seminari o programu Mladi na djelu i demokratski projekti mladih Agencije za mobilnost i programe EU, seminar na Visu u organizaciji Heinrich Boell Stiftunga u kolovozu 2010...ostale škole i edukacije (više u životopisu)
09.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiranje u Upravi za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.09.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiranje u Upravi za obitelj, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.14.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt VOLONTIRANJE U TAJNIŠTVU MINISTARSTVA OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI.30.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter za pripremu projekata za natječaje.30.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter za ažuriranje web stranica i prevođenje tekstova.07.03.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiranje u Upravi za obitelj, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.19.02.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiranje u Upravi za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.