volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
17.01.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo:
02.05.2011.
Završila sam volontiranje na projektu MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.07.05.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Majčin dan - proslava. Odradila sam 12h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.14.10.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter na medijskom projektu - SNIMI OVO!.01.02.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volonter na medijskom projektu - SNIMI OVO!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.14.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt CIVITAS ELAN.14.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Sačuvaj, podjeli, razveseli!.01.05.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter za vođenje računa i sastavljanje financijskih izvještaja.16.09.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Sačuvaj, podjeli, razveseli!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.