volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
24.11.2010.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Terenska praksa u sklopu studija. Rad s udomljenim djetetom i njegovom udomiteljskom obitelji (u procesu, Zagreb).
Tjedan dana beskućnika, 2011. godina, 2 dana, druženje s beskućnicima, zamatanje darova.
21.12.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Pomoćnik odgajatelju u organizaciji učenja.21.12.2010.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Izradimo sami svoju web stranicu.04.05.2012.
Završio sam volontiranje na projektu Izradimo sami svoju web stranicu. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.04.05.2012.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt PREVODJENJE ČLANAKA ZA DONKIHOTOVSKU WEB STRANICU.04.05.2012.
Završio sam volontiranje na projektu Pomoćnik odgajatelju u organizaciji učenja. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.