volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
25.02.2009.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: volontiranje u eko kampovima (postavljanje kampova i rad u kampu), volontiranje za nekoliko nevladinih organizacija, volonterski rad kao jedan od osnivača dvije nevladine neprofitne udruge u mom gradu, organizacija omladinskih novina, izložbi slika, radionica,raznih oblika druženja i aktivnosti za mlade, volontiranje za organizaciju koja radi na pravima životinja (jedan od organizatora uličnih akcija i štandova na temu prava životinja), itd.
06.09.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Održavanje Velebitskog botaničkog vrta u lipnju. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.29.05.2009.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Održavanje Velebitskog botaničkog vrta u lipnju.06.09.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Održavanje Velebitskog botaničkog vrta u srpnju. Odradio sam 60h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.24.06.2009.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Održavanje Velebitskog botaničkog vrta u srpnju.