volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
24.05.2012.
Još nisam volontirala putem vcz.hr
07.08.2011.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Jednim dijelom volontersko, jednim dijelom plaćeno iskustvo (s obzirom na premjestaj u Zagreb):
HRVATSKI SAVEZ UDRUGA TJELESNIH INVALIDA, ŠOŠTARIĆEVA 8, Zagreb-Samostalna, volonterska, nevladina, neprofitna organizacija koja djeluje na državnoj razini nastojeći pružiti informacijsku, edukacijsku i tehničku pomoć vezanu uz zaštitu prava, te podizanje kvalitete života osoba s tjelesnim invaliditetom.
Sudjelovala sam u pisanju projekata i programa, obavljanju različitih administrativnih poslova i drugih poslova po potrebi i nalogu Predsjednice HSUTI –ja, te sudjelovanje u organizaciji edukacija i stručnih usavršavanja.
Također sam vodila humanitarnu akciju ‘’Budi dobar kao Down’’, koja je bila namijenjena izgradnji prvog hrvatskog centra za rehabilitaciju Down syndrom Centar Pula.
Organizacija navedene humanitarne akcije obuhvaćala je osmišljavanje projekta, oragniziranje i osmišljavanje video i radio spota, te dogovaranje svih radio i TV postaja za medijsko pokroviteljstvo.
Zatim tu je bila i priprema tiskanih materijala za promidžbu (grafička priprema i tisak plakata), dogovaranje pokroviteljstava i donacija, te svi ostali poslovi vezani uz organizaciju i osmišljavanje, koji pridonose boljitku prikupljanja materijalnih sredstava, a ujedno promiču i podižu cijelu akciju i problematiku osoba s down syndromom na višu razinu.