volonterski centar zagrebUključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Umjetnost i kultura Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
29.04.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: 2003., 22.-31.08., Eko-centar Caput Insulae Beli, otok Cres, u organizaciji udruge Svanimir, volontiranje na terenu (gradnja suhozida, čišćenje jami, čuvanje izložbe i informiranje posjetitelja o bjeloglavim supovima, pomoć pri liječenju bjeloglavih supova)
2004. travanj, Zagreb, TEST, međunarodni festival, čuvanje izložbe
16.11.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Politika zaštite ljudskih prava osoba s duševnim smetnjama u Republici Hrvatskoj.13.12.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Akcija "Info štandovi - Volonteri i beskućnici“".13.09.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Podrška studentu prava.01.07.2009.
Završila sam volontiranje na projektu Linija pomoći Plavi telefon. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.06.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Linija pomoći Plavi telefon.04.03.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Ekstravagantna tijela 2010.09.11.2009.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Psihološko, zdravstveno i pravno savjetovalište za pripadnike/ce seksualnih i rodnih manjina.