Gdje sam?

Info pult

Svakog jutra neka nova ideja iskoči iz našeg šešira, zato ne zaboravi redovito pogledati u svoj elektronički sandučić, i pretresti našu Internet stranicu!  Ukoliko se prijaviš na našu mailing listu, odabrane novosti stizat će ti na e-mail adresu. Od novosti i događanja izdvajamo...

Opširnije

Foto galerija

Međunarodni dani u Volonterskom centru Zagreb 2015.!

 Od 20. do 24. travnja 2015. održani su Međunarodni dani u VCZ-u na kojima je sudjelovalo preko 50 osoba. Petodnevni program u trajanju od tri sata sadržavao je zanimljive video klipove i galerije fotografija, prezentacije međunarodnih kampova u svijetu, Europske volonterske službe, ali i predstavljanje zemalja poput Portugala, Tajvana, Japana, Češke, Mađarske, Rusije, Islanda i Njemačke.

Voditelji Međunarodnih dana bili su iskusni VCZ volonteri, ali i strani volonteri koji borave u RH i koji su zainteresiranima prenijeli svoje osobno iskustvo pošto su i sami sudjelovali na navedenim aktivnostima. Uz volontere, VCZ tim je svakodnevno bio na raspolaganju i zainteresiranim građanima odgovarao na sva pitanja vezana za međunarodno volontiranje.

Uz puno zabavnih trenutaka, zanimljivih prezentacija, filmića, fotografija, našlo se i ponešto za razveseliti nepce i grlo, a održan je i prigodan kviz znanja o međunarodnom volontiranju za sve zainteresirane. Za sve sudionike bila su osigurana i prigodna iznenađenja.

Opširnije

Novosti i dogadjanja