20.1.2015.

Zaprimljeno 22 prijave za nagradu Volonterski Oskar 2014.

U ponedjeljak, 19. siječnja 2015. zatvorene su prijave kandidata za nagradu Volonterski Oskar 2014. U 35 dana zaprimili smo ukupno 22 prijave i isto toliko prekrasnih volonterskih priča marljivih ljudi koji svakodnevno mijenjaju našu zajednicu na bolje.

Kao i proteklih godina, odluka o dobitniku/ci nagrade Volonterski Oskar donosi se kroz dva kruga.

Pred nama je prvi krug odabira u kojem će povjerenstvo donijeti odluku o finalistima natječaja. Ove godine, peteročlano povjerenstvo - tijelo čiji su članovi predstavnici različitih relevantnih dionika za razvoj volonterstva na području grada Zagreba čine:


Maša Davidović, dobitnica Volonterskog Oskara 2013.

Ivana Kordić, predstavnica organizatora natječaja, članica Upravnog odbora Volonterskog centra Zagreb

Mateja Petrić, predstavnica Grada Zagreba, Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom

Tatjana Papst, predstavnica obrazovnih institucija i  organizatora volontiranja, koordinatorica volonterskog kluba Srednje škole Bedekovčina

Barbara Matejčić, predstavnica medija, slobodna novinarka


Odluka u prvom krugu bit će donesena od strane povjerenstva do petka, 30. siječnja 2015. kada će biti objavljena imena kandidata koji su ušli u uži krug natječaja. Time počinje i drugi krug u kojem će odluku o dobitniku/ci preuzeti građani koji će imati priliku glasati za svoje favorite elektronskim putem na stranici Volonterskog Oskara te fizički u uredu VCZ-a.

Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu, a aktivnost provodimo u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

15.12.2014.

 

Otvoren natječaj za Volonterskog Oskara,
zagrebačku nagradu za volontera/ku godine

Volonterski centar Zagreb od ponedjeljka, 15. prosinca otvara natječaj za Volonterski Oskar, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažu dodatno priznanje.

Prošlogodišnja dobitnica Volonterskog Oskara Maša Davidović

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Rok za prijavu je 35 dana od raspisivanja natječaja, a prijavni obrazac i puni tekst natječaja dostupni su na sljedećim poveznicama:

PRIJAVNI OBRAZAC

JAVNI POZIV - VOLONTERSKI OSKAR 2014.

i u tiskanom obliku u uredu Volonterskog centra Zagreb, u Ilici 29. 

Dodatne informacije o natječaju pronađite u prilogu i molimo koristite sljedeće kontakte:

Volonterski centar Zagreb

Ilica 29, HR-10 000 Zagreb

TEL. 01/ 3013 058

FAX. 01/ 3013 736

MOB. 098/ 373 672

e-mail. zvs_info@vcz.hr

Veselimo se vašim prijavama!

Tim Volonterskog centra Zagreb

Volonterski oskar 2009 Volonterski oskar 2010 Volonterski oskar 2011 Volonterski oskar 2012 Volonterski oskar 2013