Gdje sam?

Naučite više

Nudimo vam različite edukacijske module namijenjene kako volonterima tako i svima koji radu svojih udruga ili ustanova žele u duhu volonterstva pridati dodanu vrijednost.

Naše radionice različite tematike nude vam priliku da naučite ponešto o volonterkama i volontiranju, o tome kako pokrenuti program volontiranja u svojoj ustanovi ili udruzi, o Zakonu o volonterstvu te pravima i obvezama koje iz njega proizlaze.

Među različitim vrstama edukacije koje nudimo (orijentacijskim radionicama specifičnim za određenu volontersku akciju, treninzima o volonterskom menadžmentu te Zakonu o volonterstvu, radionicama za volontiranje u inozemstvu...) izaberite onu koja najbolje odgovara vašim interesima i vremenu koje imate na raspolaganju.

Uz to, svojim aktivnim članovima redovito šaljemo i pozive na edukacije koje organiziraju naši partneri, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Povrh toga, zanimljiva istraživanja i informacije možete pronaći i na ovoj internetskoj stranici u odjeljku Info pult, kao i među stranicama naših publikacija o kojima više možete saznati ovdje.

Ako vam nije sasvim jasno što od toga bi najbolje odgovaralo vašim potrebama, javite nam se na neki od kontakata ili se prijavite na sljedeću orijentacijsku radionicu.