Gdje sam?

Upoznajte naš tim

Volonterski centar Zagreb razvija grupa (za-uvijek;) mladih članica Upravnog odbora i izvršnog tima, uz nezamjenjivu pomoć redovnih članova VCZ-a i dugoročnih volontera iz inozemstva na čiju se pomoć oslanjamo u ostvarivanju naših programa. Više o nama kao i naše kontakte možete saznati u nastavku...

Temeljni postav našeg ureda čini bazična izvršna šestorka koja kreira i vodi programe VCZ-a, uz upravljačku podršku i usmjeravanje članica Upravnog odbora udruge. Nezamjenjivu pomoć dobivamo od 20-tak redovnih članova i najbližih volontera koji, uz to što osiguravaju otvorenost VCZ-a i našu povezanost sa zajednicom, podižu kvalitetu provedbe naših programa i izgrađuju vlastite kompetencije i talente.

Svake nam se godine pridruži i po jedan dugoročni volonter iz inozemstva koji u Hrvatskoj provodi između 9 mjeseci i godine dana te radi na projektima od svojeg interesa, uklopljenima u naše aktivnosti.

Naša baza podataka u siječnju 2014. registrirala je 10.000-tog volontera (volonterku:), a broj naših korisnika raste iz dana u dan. On-line baza podataka pokrenuta je u prosincu 2008., a uz volonter(k)e broji i gotovo 400 organizatora volontiranja.

Saznajte više o nama

Povezani sadržaj