Otvoren natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine!

Volonterski centar Zagreb od ponedjeljka, 18. listopada 2021. godine otvara natječaj za Volonterski Oskar, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije i građanske inicijative koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije/inicijative, te im tako iskažu dodatno priznanje.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj razini. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Ova godina, kao i prethodna, bila je posebno izazovna zbog krizne situacije s kojom se još uvijek suočavamo. Stoga za ovogodišnji Volonterski Oskar još više apeliramo na to da prijavite svoje volontere i na taj im način dodatno zahvalite na uloženom vremenu i predanosti.

Obrazac za prijavu kandidata preuzmite na ovom linku, a puni tekst natječaja dostupan je ovdje. Rok za prijavu je 15 dana (do 02. studenog 2021. godine) od raspisivanja natječaja.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Sve ostale informacije nalaze se na webu www.oskar.vcz.hr/oskar/

Veselimo se vašim prijavama!