Tražimo volontere – pomoć u organizaciji izložbe fotografija

Želiš biti dio nevjerojatne volonterske avanture? Imamo sjajnu priliku za tebe! Tražimo 5 entuzijastičnih volontera koji će se pridružiti našem timu na izložbi fotografija “Volonterske priče kroz objektiv” koja će se održati 15.6.2023. u poznatoj Booksi (Martićeva ul. 14d, Zagreb).

Ova izložba će oživjeti priče volontera kroz fotografije, a mi trebamo tvoju pomoć kako bismo stvorili nevjerojatno iskustvo za posjetitelje. Bez obzira jesi li avanturist, umjetnik ili samo želiš pružiti podršku zajednici, imamo različite uloge za tebe. Evo što te čeka:

Radionice s djecom – Osjećaš li se inspirirano u radu s djecom? Pruži im nezaboravno iskustvo i podijeli svoje znanje na radionicama koje će oduševiti mlade kreativce.

Dijeljenje letaka – Postani naš ambasador na terenu! Upoznaj ljude, dijeli letke i pozovi ih da nam se pridruže na izložbi, al i volontiranju. Tvoj osmijeh i entuzijazam će zasigurno privući pažnju!

Info štand VCZ-a – Ako voliš upoznavati nove ljude i pružati informacije, ovo je idealna uloga za tebe. Bit ćeš naš oslonac na info štandu VCZ-a gdje ćeš odgovarati na pitanja posjetitelja i pružati im informacije o izložbi, ali se i upoznati s njihovim pričama

Postavljanje i raspremanje izložbe – Organiziran si i voliš timski rad? Pridruži nam se u postavljanju i raspremanju izložbe. Budući da ćeš biti među prvima koji će vidjeti fotografije, bit ćeš dio nevjerojatnog tima koji stvara ovu zanimljivu izložbu. Pomozi nam stvoriti atmosferu koja će oduševiti posjetitelje.

Potrebni su nam volonteri za 3 dana: 14.6., 15.6. i 21.6., ali ne morate sudjelovati na svim danima – jedan dan je dovoljan da budete dio ovog događaja!

Ako te zanima ova super prilika, iskoristi je i prijavi se već danas! Pridruži nam se i iskusi nevjerojatnu energiju volontiranja! Ovo je sjajna prilika da se povežeš s lokalnom zajednicom, stekneš nove vještine i uživaš u izložbi koja priča nevjerojatne volonterke priče.

Prijave su otvorene do 10.6.2023. Više na: https://volonteka.hr/zagreb-i-okolica/volonterske-aktivnosti/13299-pomoc-u-organizaciji-izlozbe-

Hvala ti što činiš razliku!