Izložba fotografija “Volonterske priče kroz objektiv”

Volonterski centar Zagreb u suradnji s književnim klubom Booksa i Kulturnim centrom Travno organizira izložbu fotografija pod nazivom “Volonterske priče kroz objektiv” koja kroz vizualnu umjetnost ističe važnost i ljepotu volontiranja.

Najava ove jedinstvene izložbe koju ćete imati prilike pogledati u Kulturnom centru Travno održat će se 15.6. u popularnoj Booksi, smještenoj u Martićevoj 14d. Posjetitelji će moći sudjelovati u raznovrsnom cjelodnevnom programu koji će uključivati predstavljanje najaktivnijih organizatora volontiranja, panel diskusiju s volonterima i organizatorima te aktivnosti usmjerene na uključivanje lokalne zajednice.

NAJAVA IZLOŽBE:

Datum: 15.6.2023.

Vrijeme: 15:00 – 21:00 sat

Lokacija: Booksa, Martićeva 14d, Zagreb

PROGRAM NAJAVE IZLOŽBE:

15:00-18:00 sati – info punktovi o volontiranju, predstavljanje najaktivnijih organizatora volontiranja, uključivanje lokalne zajednice, radionice za učenike osnovnih i srednjih škola

18:30-20:00 sati – panel diskusija s volonterima i organizatorima volontiranja te najava izložbe

20:00-21:00 sat – druženje s volonterima, organizatorima volontiranja i posjetiteljima

IZLOŽBA

Izložba fotografija bit će otvorena za sve posjetitelje od 16.6. do 30.6. u Kulturnom centru Travno. Posjetitelji će imati priliku pogledati raznolike fotografije prikupljene od volontera i organizatora volontiranja s različitih volonterskih akcija. Svaka fotografija bit će popraćena pričom koja će dodatno oživjeti dojmove i emocije koje volonteri dijele sa zajednicom.

Pridružite nam se na izložbi fotografija o volonterstvu i budite dio inspirativne priče o solidarnosti i zajedništvu koja će vas podsjetiti na snagu pojedinca i njegovu mogućnost da pozitivno utječe na svijet oko sebe.

Datum: 16.6.2023. – 30.6.2023.

Lokacija: KUC Travno, Ul. Božidara Magovca 17, Zagreb

Ulaz na izložbu je besplatan! Pozovite svoje prijatelje, obitelj i sve zainteresirane da nam se pridruže i da zajedno proširimo svijest o važnosti volontiranja.

Za sve dodatne informacije o izložbi i programu, kontaktirajte nas na informirajse@vcz.hr